За нас

Хотел Форум

Информация за хотела

Хотел Форум е  малък бутиков хотел с индивидуален стил, който предлага  52 луксозно обзаведени помещения. В хотел Форум всеки етаж и всяка една стая са уникални сами по себе си, като интериорът се отличава със смели цветове и индивидуален стил на обзавеждане. Разположен в южната част на к.к. Слънчев бряг, хотелът се намира на пешеходно разстояние от град Несебър и само на 1.8 км. от Стария град на Несебър. Плажната ивица е на 350 м, където гостите могат да открият безплатни и платени зони, водни атракциони, както и разнообразие от заведения.

До летище Бургас се стига за 25 минути с кола. В непосредствена близост до хотела са разположени спирки на градския транспорт по посока Несебър и център, както и спирки на такси и атракционни влакчета. На пешеходно разстояние гостите могат да посетят заведения за хранене и забавление.

Хотел Форум

Хотел Форум разполага с елегантен лоби бар и уютен ресторант с опция за сядане в градината. Разнообразната комбинация от ястия и напитки подсилва колорита на заведенията. Любезният и професионален персонал се стреми да помогне за пълноценното и незабравимо прекарване на вашата почивка.

Отделете време и добро настроение за едно по-специално изживяване в морския бутиков хотел Форум, вдигнете тост с Вашите близки и приятели, за Вас самите и за неповторимите мигове от живота!

Хотел Форум

Разполагаме с

52 стаи и апартаменти

Басейн с детска секция

Детска катерушка

Ресторант

Лоби бар

Бар басейн

от летище Бургас
0 км.
от центъра на Слънчев бряг
0 км.
от град Несебър - Стар град
0 км.
от град Несебър
0 км.
от град Бургас
0 км.
от град Варна
0 км.

Хотел Форум

Намираме се на

Хотел Форум

Услугите, които предлагаме

Безплатни услуги

Ресторант "Форум"

Чадър и шезлонг на басейна

Лоби бар

Персонален сейф в стаята

Бар басейн (оперира според заетостта на хотела)

Wi-Fi достъп

Открит басейн с детска секция

Платени услуги

Паркинг - 20 лв. на ден за 1 автомобил, плащане на място

Химическо чистене

Телефон

Пералня

Гладене

*Хотелът запазва правото си да променя часовете на опериране на заведенията и предлаганите услуги според заетостта