Настаняване

Хотел Форум разполага общо с 52 помещения.  Всички стаи са луксозно и уютно обзаведени, декорирани в различен цвят и предлагат  климатик, LCD TV, хладилник, персонален сейф, телефон, високоскоростен Wi-Fi и сешоар в баните. Деца до 12 години се настаняват при специални условия, а за деца до 2 години се предлага безплатна кошарка.

Хотел Форум

Двойна стая

Стилно обзаведените двойни стаи предлагат на гостите простор и удобство в съчетание с модерно оборудване. Приятната атмосфера и различна цветова гама придават уют и спокойствие. Стаите се състоят от две отделни легла/спалня, тоалетка, фотьойл, гардероб, баня и балкон с мебели за сядане. Баните са в хармонично съчетание с бутиковия стил на хотела и са оборудвани с душ кабина. Максималното настаняване в двойна стая в хотел Форум двама възрастни и едно дете или трима възрастни.

Двойните стаи разполагат с:

Хотел Форум

Студио

За гостите, нуждаещи се от повече пространство, хотелът предлага студиа, които са обзаведени в стила на двойната стая, но са по-големи помещения. Те са много подходящи за семейства с деца, тъй като са оборудвани с две отделни легла/спалня и двоен разтегателен диван. В студиото могат   да се настанят съвсем комфортно и трима възрастни. За удобство на гостите има още фотьойл и маса, както и тераса с мебели за сядане.

Студиата разполагат с:

Хотел Форум

Апартамент

Изисканите апартаменти предлагат най-висок клас нощувка. Облечени в стил те привличат гости с най-претенциозен вкус. На разположение са самостоятелна спалня с двойно легло, хол с двоен диван, който се разтяга, баня и голяма тераса с приятен изглед. Максималното настаняване в апартамент в хотел Форум е четирима възрастни.

Апартаментите разполагат с: